04 11 2017 – De Prinsenhof Buren

4 november optreden bij muziekvereniging SDG in de Prinsenhof in Buren.
Geschreven door: Christine Schut

Ter aanvulling op de jaarlijkse muziekuitvoering die door Muziekvereniging Soli Deo Gloria georganiseerd wordt, werd ons gevraagd enkele nummers ten gehore te brengen. Het thema was Seventies-Eighties.
Het was mooi om te zien hoe actief de vereniging is. Er waren optredens van de Blaaskapel Burengerucht, het Burens Orkest, Sambaband Samba do Vizinhos, Balletschool Chantal en de Jeugd van SDG. Het waren stuk voor stuk enthousiaste optredens. Wij mochten tussen deze muzikale talenten een paar nummers ten gehore brengen in de sfeer van het thema 70-80’s. Onder andere André Hazes, Aretha Franklin, Eurythmics en The Beatles passeerden de revue.
Dit soort lokale initiatieven zijn weer een mooie gelegenheid om ons enthousiasme voor het zingen van popnummers met een vrouwenkoor te laten zien. Dank voor de uitnodiging, SDG !

De fotograaf: Titus de Leeuw

 

Volg ons op social media
04 11 2017 – De Prinsenhof Buren