19 03 2017 – BinneninBuren

Op één middag mochten we drie keer een optreden verzorgen tijdens het evenement BinneninBuren.

“Laat je verrassen in BinneninBuren” was het motto van deze middag. Dit jaar werd dit evenement voor het eerst georganiseerd. BinneninBuren is ontmoeting en huiskamervoorstelling ineen, waarbij bewoners van Buren hun huiskamers open zetten als tijdelijk podium en expositieruimte met een intiem karakter.

Never Mind was uitgenodigd om in één van de huiskamers een deel van haar repertoire ten gehore te brengen. In drie sessies kwamen o.a. A son of a preacherman, Geef mij nu je angst, Het regent zonnestralen en Pack up aan bod.

We waren nieuwsgierig naar de huiskamer waar we mochten zingen. Deze setting was voor ons geheel nieuw en we waren daarom toch ook wel weer gespannen of we voor een klein publiek ook weer groots konden zingen. Voor de toehoorders was het ook verrassend om in een huiskamer een compleet koor aan te treffen.

In deze intieme setting hebben we met heel veel plezier gezongen. De enthousiaste reacties van het publiek waren hartverwarmend.
De geweldige verzorging van het geheel door de gastvrouw maakte de middag voor iedereen tot een feestje.

Volg ons op social media
19 03 2017 – BinneninBuren