28 06 2014 – Opening van het “Klompenpad”

Op vrijdag 28 juni werd “Het Klompenpad” tussen Culemborg en Beusichem feestelijk geopend door de wethouders van Buren en Culemborg. Na de officiële opening wandelden de genodigden een stukje van “Het Klompenpad” en daarna was het tijd voor een hapje en een drankje. Wij waren gevraagd om het laatste gedeelte van de opening extra feestelijk te maken met een optreden. Natuurlijk deden we dat met veel plezier! We zongen 3 nummers: “Let me entertain you”, “Mag ik dan bij jou?” en “It’s raining men”. Tijdens het laatste nummer begon het bij de zin “I feel stormy weather moving in” inderdaad te regenen ( Druppels geen mannen). Toch bleef het publiek gelukkig enthousiast meeklappen. Daarna viel het “hapje en drankje” gedeelte helaas letterlijk in het water.

Volg ons op social media
28 06 2014 – Opening van het “Klompenpad”